Διαβάστε τι έγινε στο τελευταίο ματς με την Ορεστιάδα, στο κείμενο του Θεόδωρου Μαυρίδη:

Το Πρωτάθλημα Εφήβων της Α’ Περιφέρειας ΕΟΠΕ, για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016, κατέκτησε η ομάδα του Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης και θα εκπροσωπήσει την Ε.Σ.ΠΕ. Θράκης-Ανατ. Μακεδονίας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΕΦΗΒΩΝ.

Ο Εθνικός στέφθηκε πρωταθλητής, μετά την επικράτησή του, εκτός έδρας, με 1-3 σετ (19-25 20-25 25-22 16-25) του Α.Ο. Ορεστιάδας, στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος, το οποίο κατέκτησε αήττητος.

Με οδηγούς τους «Ευρωπαίους» Τσέλιο Παρασκευά και τον αρχηγό Χαραλαμπίδη Σωκράτη ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης , επικράτησε σχετικά άνετα στον «τελικό» που έγινε στην Ορεστιάδα στο κλειστό «ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ». Ο κεντρικός Γκαρνέτας Παν. και ο πασσαδόρος Καραπιπέρης Ιωαν.με την ποιότητά τους συμπλήρωναν την ανωτερότητα του Εθνικού έναντι της Ορεστιάδας στους κρίσιμους τομείς του αγώνα, ενώ ο ταλαντούχος ακραίος Ανδραβίζος Αχιλ.φαίνεται ότι καθιερώνεται βασικός μετά από τέτοιες θετικές εμφανίσεις.

Ο Θανάσης Κασαμπαλής χρησιμοποίησε όλους τους παίχτες του , δίνοντάς τους την ευκαιρία να αποκτήσουν εμπειρίες κρίσιμων αγώνων , καθόσον τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για την ομάδα του.

Η ομάδα της Ορεστιάδας έδειξε ότι έχει τα φόντα για να πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια , καθώς η δουλειά που γίνεται απ τον κ.Πασαλίδη Γιώργο αρχίζει να αποδίδει καρπούς.

Τις απονομές των μεταλλίων καθώς και το κύπελο του Πρωταθλητή της Α’Περιφέρειας έκαναν ο Πρόεδρος κ.Κεμανετζής Ειρήναρχος και ο αντιπρόεδρος κ.Χατζηπαναγιώτου Αθηνόδωρος.

Ο ΜΓΣ Εθνικός Αλεξ/πολης μετά και την φετεινή κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’περιφέρειας ευελπιστεί, ότι οι τοπικοί φορείς του αθλήματος με την τοπικη αυτοδιοίκηση , ίσως εκτιμήσουν ότι ήρθε η ώρα να διεξαχθή στην Αλεξανδρούπολη η β΄φάση του Πανελ.πρωταθλήματος , περιορίζοντας έτσι μετά από πάρα πολλά χρόνια τις πολυέξοδες και επίπονες μακρινές μετακινήσεις του καθώς και την απίστευτη ταλαιπωρία των αθλητών –μαθητών τις μέρες των εξετάσεων.

Δείτε φωτογραφίες:

 

 

Προηγούμενο άρθροΓκότσης Νίκος: Ο κ.Καρυπίδης να παραιτηθεί απο το ΣΥΡΙΖΑ, είναι ανενημέρωτος και ξεφτελίζεται λέγοντας ψέμματα
Επόμενο άρθροΣυνεχίζεται και τον Φεβρουάριο η Απεργία – Αποχή όλων των Διπλωματούχων Μηχανικών από την συμμετοχή τους σε Τεχνικά Συμβούλια Έργων και Μελετών καθώς και από το σύνολο των Επιτροπών με Τεχνικό Αντικείμενο