Στον Κινηματογράφο «ΗΛΥΣΙΑ» από την Πέμπτη 2/11 έως και την Τετάρτη 8/11 θα προβληθούν οι πέντε παρακάτω ταινίες καθώς και παράσταση Καραγκιόζη:

Έρχεται η πολυαναμενόμενη Περιπέτεια Δράσης, «The Killer» του Ντέιβιντ Φίντσερ (Άλιεν 3: Η Τελική Αναμέτρηση, Seven, Το Παιχνίδι, Fight Club, Δωμάτιο Πανικού, Zodiac, Η Απίστευτη Ιστορία του Μπένζαμιν Μπάτον, Το Κοινωνικό Δίκτυο, Το Κορίτσι με το Τατουάζ, Το Κορίτσι που Εξαφανίστηκε, Mank) με τους Μάικλ Φασμπέντερ, Τίλντα Σουίντον & Τσαρλς Παρνέλ…

Υπόθεση: Μετά από μία παραλίγο επιτυχημένη απόπειρα δολοφονίας του, ένας εκτελεστής πολέμα τα αφεντικά του και τον εαυτό του, σε ένα διεθνές ανθρωποκυνηγητό.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.

Πέμπτη, Τετάρτη: 19:30, Παρασκευή: 21:45, Σάββατο, Δευτέρα: 22:15.

=====

Μαζί μας το Θρίλερ που «σπάει» ταμεία παγκοσμίως, «Πέντε Νύχτες στου Φρέντι» της Έμα Τάμι (The Wind) με τους Τζος Χάτσερσον, Ελίζαμπεθ Λέιλ, Κατ Κόννερ Στέρλινγκ, Πάιπερ Ρούμπιο, Μαίρη Στιούαρτ Μάστερσον & Μάθιου Λίλαρντ…

Υπόθεση: Μπορείς να επιβιώσεις πέντε νύχτες; Το επιτυχημένο και ανατριχιαστικό παιχνίδι τρόμου μετατρέπεται σε μια κινηματογραφική ταινία που θα σας παγώσει το αίμα αφού η Blumhouse, παραγωγός εταιρεία των M3GAN, Νεκρό Τηλέφωνο και Ο Αόρατος Άνθρωπος, μεταφέρει το Πέντε Νύχτες στου Φρέντι στη μεγάλη οθόνη. Η ταινία διηγείται την ιστορία ενός ταλαιπωρημένου νυχτοφύλακα, ο οποίος ξεκινά να εργάζεται στην πιτσαρία Φρέντι Φάζμπεαρ. Κατά τη διάρκεια της πρώτης του μέρας στη δουλειά, συνειδητοποιεί ότι η νυχτερινή βάρδια στου Φρέντι θα είναι πιο δύσκολη απ’ όσο νόμιζε.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.

Πέμπτη, Κυριακή, Τετάρτη: 22:15, Παρασκευή: 00:30*, Σάββατο, Δευτέρα: 19:45, Τρίτη: 19:30.

*Μεταμεσονύχτια Προβολή με ΔΩΡΕΑΝ Pop-Corn για όλους!

=====

Συνεχίζεται η ταινία Κινουμένων Σχεδίων, «PAW Patrol: Η Σούπερ Ταινία» του Καλ Μπρούνκερ (Απόδραση από τον Πλανήτη Γη, Ένας Σκίουρος Σούπερ-Ήρωας 2, PAW Patrol: Η Ταινία) με τους Μυρτώ Ναούμ, Θανάση Μαυρογιάννη, Κωνσταντίνο Λιάσκα, Ιωάννα Αβδελοπούλου, Μιχάλη Αποσκίτη, Άγγελο Χρυσανθίδη, Γιώργο Μαντά, Βαγγέλη Χαλκιαδάκη, Άρτεμι Ματαφιά, Φρύνη Δήμου & Κώστα Αποστολίδη στην μεταγλωττισμένη έκδοση

Υπόθεση: Όταν ένας μαγικός μετεωρίτης πέφτει στην Πόλη της Περιπέτειας, τα κουτάβια του PAW Patrol αποκτούν υπερδυνάμεις, μεταμορφώνοντάς τα σε Υπερκουτάβια! Για τη Σκάι, το νεαρότερο μέλος της ομάδας, οι νέες δυνάμεις που αποκτά ήταν όνειρο ζωής. Αλλά τα πράγματα χειροτερεύουν όταν ο μεγαλύτερος αντίπαλος των κουταβιών, ο Δήμαρχος Χάμντινγκερ, το σκάει από τη φυλακή και συνεργάζεται με μία τρελή επιστήμονα για να κλέψει τις υπερδυνάμεις και για τους δύο κακούς. Με τη μοίρα της Πόλης της Περιπέτειας να κρέμεται από μια κλωστή, τα Υπερκουτάβια πρέπει να σταματήσουν τους κακούς προτού να είναι πολύ αργά και η Σκάι θα μάθει ότι ακόμα και το πιο μικρό κουτάβι μπορεί να κάνει τη μεγαλύτερη διαφορά.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.

Παρασκευή: 17:00, Κυριακή: 17:30.

=====

Κοντά μας η Ρομαντική ταινία, «Περασμένες Ζωές» της Σελίν Σονγκ με τους Γκρέτα Λι, Τέο Γιο & Τζον Μαγκάρο…

Υπόθεση: Η Νόρα και ο Χε-Σαν, δύο βαθιά συνδεδεμένοι παιδικοί φίλοι, χωρίζονται όταν η οικογένεια της Νόρα μεταναστεύει από τη Νότια Κορέα. Δύο δεκαετίες μετά, επανασυνδέονται στη Νέα Υόρκη και περνάνε μία μοιραία εβδομάδα καθώς βρίσκονται αντιμέτωποι με το πεπρωμένο, την αγάπη και τις επιλογές που καθορίζουν μία ζωή.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.

Παρασκευή: 19:15, Κυριακή: 19:45, Τρίτη: 22:00.

=====

Επίσης έρχεται η ταινία Κινουμένων Σχεδίων, «Το Μεγάλο Ταξίδι του Μικρού Γκρίζλι» των Νατάλια Νίλοβα & Βασίλι Ροβένσκι με τους Κώστα Τερζάκη, Τάσο Νταπαντά, Κωνσταντίνο Τσουμπάρη, Βαγγέλη Χαλκιαδάκη, Κώστα Αποστολίδη, Χρήστο Λαγκούση, Μυρτώ Ναούμ & Τάκη Σακελλαρίου στην μεταγλωττισμένη έκδοση

Υπόθεση: Οι μέρες περνούν μες στη χαλάρωση για τον αξιαγάπητο αρκούδο Μικ Μικ και τον πανέξυπνο λαγό Όσκαρ. Αλλά δεν είναι γραφτό τους να απολαύσουν την ηρεμία τους για πολύ καιρό, γιατί ξαφνικά η περιπέτεια τούς χτυπά την πόρτα: μια μέρα, το κλάμα ενός μωρού, ενός γλυκύτατου νεογέννητου αρκουδομωρού, ακούγεται κοντά στο σπίτι τους κι εκείνοι δεν πιστεύουν στα αυτιά τους, άλλη μια λανθασμένη μωρό-παράδοση από τον πελαργό έχει γίνει πια δικός τους μπελάς! Σύντομα οι δύο τους, με τη βοήθεια παλιών και νέων φίλων, θα βάλουν μπρος για να παραδώσουν το μωρό στους γονείς του στην άλλη άκρη του κόσμου, χωρίς να γνωρίζουν ότι δε θέλουν όλοι να φτάσουν στον προορισμό τους… Ένας παμπόνηρος γύπας, που έχει τα δικά του σχέδια για το δάσος, θα κάνει τα πάντα για να τους σταματήσει και τους στήνει διάφορες παγίδες, αλλά θα τα βρει σκούρα με τη συγκεκριμένη τρελοπαρέα. Αρκεί, βέβαια, ο Όσκαρ να καταφέρει να κρατήσει τον Μικ Μικ μακριά από τον πειρασμό της… χειμερίας νάρκης!

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.

Σάββατο: 17:30, Τετάρτη: 17:15.

=====

Ενώ μαζί μας και η παράσταση, «Ο Καραγκιόζης κι ο Μινώταυρος» από το Θρακικό Θέατρο Σκιών του Γιάννη Βουλτσίδη

Υπόθεση: Ένα περιπετειώδες ταξίδι του Καραγκιόζη στο πέλαγος της  μυθολογίας. Μια διασκεδαστική ιστορία του Γιάννη Βουλτσίδη με ζωντανή μουσική (τζουράς -σαντούρι – τραγούδι) και φιγούρες με φαντασία, φτιαγμένες από την Γεωργία Γιαννοπούλου. Τροφή για την παιδική φαντασία και όχι μόνο, ώστε με έξυπνο τρόπο να κινήσει την περιέργεια των μικρών φίλων του, να ανοιχτούν στα πέλαγα της δικής τους ζωής, με θάρρος. Στο συγκεκριμένο έργο, αρματώνεται καράβι, από τον Καραγκιόζη, να πάει να τα βάλει με τον Μινώταυρο. Να γνωρίσει τον Ίκαρο και τον Δαίδαλο, να συνεργαστεί έξυπνα μαζί τους και να κερδίσουν την ελευθερία τους. Ο Ίκαρος με δραματικό τρόπο.

Τιμή Εισόδου: €7.

Κυριακή: 11:30.

=====

Δείτε αναλυτικά το Πρόγραμμα Προβολών & τις Προσεχώς ταινίες μέσω της ιστοσελίδας μας ilisia.gr, κάνοντας «Like» στην σελίδα μας στο Facebook ή ακολουθώντας μας σε Instagram, YouTube & TikTok.

Προηγούμενο άρθροΣτέγαση Λιμενικής Αρχής Αλεξανδρούπολης – Γράφει ο Υποναύαρχος ΛΣ (εα) κ. Νικόλαος Παπανικολόπουλος
Επόμενο άρθρο«Ηλεκτροπαραγωγή Αλεξανδρούπολης»: Τι «δείχνουν» τα αποτελέσματα του 2022 για τη νέα μονάδα των 840 MW