Οι εκδόσεις “ΟΣΤΡΙΑ” και ο συγγραφέας Χρήστος Δούκας, σας προσκαλούν στην βιβλιοπαρουσίαση της ποιητικής συλλογής “ΓΡΙΜΟΡΙΟ”, το Σάββατο 7 Δεκέμβρη 2019, ώρα 7 το απόγευμα, στο Νομαρχείο, στην αίθουσα Αλέξανδρου Κρητή.

Την βραδιά συντονίζει – παρουσιάζει ο Δημήτρης Κολιός, ενώ η Κατερίνα Σικλαφίδου θα μας εισάγει στο “Γριμόριο” και στον ποιητικό κόσμο του συγγραφέα. Ο Αθανάσιος Γιαλαμάς θα μιλήσει γι’ αυτόν, αλλά και για την ενεργή καλλιτεχνική του παρουσία, ενώ ο Κωνσταντίνος Παπαγιάννης, αλλά και ο ίδιος ο ποιητής θα απαγγείλουν τους “προβληματισμένους στίχους”, όπως περίτεχνα λέει ο Δημοσθένης Δούκας για τον λόγο του Χρήστου στον πρόλογο του εν λόγω βιβλίου. Η μουσική επένδυση ανήκει στην Αμαλία Δούκα και στον Βαγγέλη Καψάλη ερμηνεύοντας μελοποιημένη ποίηση, ενώ η Βενετία – Μαρία Αποστολοπούλου θα μας ταξιδεύει νοερά σε “άλλους” τόπους.

Το δημιουργικό των προσκλήσεων, του πόστερ αλλά και η μουσική ενορχήστρωση έγινε από τον Πάνο Δούκα. Χορηγός εκτυπώσεων το Bit και ο Αντώνιος Παπουτσάκης.

Το “Γριμόριο” διατίθεται στην Αλεξανδρούπολη αποκλειστικά από το Καφέ/Βιβλιοπωλείο Κάφκα, Εμπορίου 41.

Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου.
Με την υποστήριξη: Ε.ΠΟ.Φ.Ε., Ωδείο Φαέθων, Ομάδα Ποίησης και Λογοτεχνίας Εβριτών Δημιουργών.

Χορηγοί Επικοινωνίας: e-evros.gr, Radio Maximum FM 93,6

Προηγούμενο άρθροΠαράπονα πολιτών για το Κολυμβητήριο Αλεξανδρούπολης
Επόμενο άρθροΔιδυμότειχο: Έκτακτη σύσκεψη για το Τμήμα Νοσηλευτικής