Ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης ανακοινώνει ότι το Σάββατο 16 Απριλίου 2016 θα πραγματοποιηθεί η τελετή εγκαινίων του πρώτου ολοκληρωμένου Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου της χώρας, του AXD open mall, επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας, μπροστά από το Κεντρικό Περίπτερο Πληροφόρησης – info kiosk.

 

Την τελετή εγκαινίων θα τιμήσει με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας – ΕΣΕΕ κ. Κορκίδης Βασίλειος και πλήθος αυτοδιοικητικών αρχόντων από όλη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

 

Μετά το πέρας της τελετής των εγκαινίων θα ακολουθήσουν συσκέψεις που έχουν προγραμματιστεί από την Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θράκης, το πρόγραμμα των οποίων και ο τόπος διεξαγωγής τους, θα ανακοινωθεί το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

 

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν από την δωδεκάτη μεσημβρινή (12:00) της ανωτέρω ημερομηνίας και θα περιλαμβάνουν επιδείξεις πλοήγησης στο ηλεκτρονικό περιβάλλον του info kiosk, διανομή ενημερωτικών-διευκρινιστικών φυλλαδίων αναφορικά με τον τρόπο λειτουργίας του mall καθώς και συναυλία σύγχρονης μουσικής από γνωστό τοπικό συγκρότημα.

 

 

Ο Πρόεδρος

 

 

 
Χατζημιχαήλ Κωνσταντίνος

 

  Ο Γενικός Γραμματέας

 

 

 

Μιχαηλίδης Νικόλαος

 

Σημείωση: Την Κυριακή 03 Απριλίου 2016, στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς, κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης της ΕΣΕΕ, ο Πρόεδρος της κ. Κορκίδης Βασίλειος βράβευσε τον Εμπορικό Σύλλογο Αλεξανδρούπολης στο πρόσωπο του Προέδρου του κ. Χατζημιχαήλ για την επιτυχή ολοκλήρωση του Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου της Αλεξανδρούπολης.

Βράβευση open mall 03.04.16 (1) Βράβευση open mall 03.04.16 (2) Βράβευση open mall 03.04.16 (5) Βράβευση open mall 03.04.16 ΕΣΕΕ Κορκίδης

Προηγούμενο άρθροΆσκηση ετοιμότητας στις εγκαταστάσεις Βιομηχανίας αλλαντικών & τροφίμων LYNCHEON MEAT S.A. «ΥΦΑΝΤΗΣ».
Επόμενο άρθρο«ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΑΝΤΟΥΑΝΕΤΤΑΣ»