Μία ανακοίνωση – κάλεσμα προς όλους όσους ασχολούνται ενεργά με το ποδόσφαιρο στον Έβρο (τους υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους, παράγοντες, ποδοσφαιριστές και διαιτητές), εξέδωσε η ΑΕΚ Έβρου.

Ιδιαίτερο κάλεσμα γίνεται προς τους διαιτητές τους οποίους οι άνθρωποι της «Ένωσης» καλούν να «αποποιούνται και να καταδικάζουν συμπεριφορές συναδέλφων τους που αμαυρώνουν την εικόνα του συνδέσμου τους όσο και των ίδιων».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«H A.E.K Έβρου, με νέους και φρέσκους ανθρώπους στο τιμόνι της, παλεύει να φέρει το καινούργιο και μη πελατειακό ερασιτεχνικό πρωτάθλημα στις κατηγορίες της ΕΠΣ. Φανταζόμασταν ότι σ ‘αυτήν την προσπάθεια θα συνέβαλλαν κυρίως και οι νέοι σε ηλικία διαιτητές του νομού.

Καλούμε όλους τους υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους, παράγοντες, ποδοσφαιριστές και διαιτητές να γυρίσουν την πλάτη τους σ’ ότι σάπιο εκπροσωπεί το ποδόσφαιρο στο νομό μας. Καλούμε τους υγιώς σκεπτόμενους διαιτητές, μέσα απ’ τον σύνδεσμο τους, να αποποιούνται και να καταδικάζουν συμπεριφορές συναδέλφων τους που αμαυρώνουν την εικόνα του συνδέσμου τους όσο και των ίδιων.

Για αυτό ζητούμε απ’ τον σύνδεσμο διαιτητών Έβρου, μια ξεκάθαρη ανακοίνωση που να γνωστοποιεί στην ποδοσφαιρική κοινότητα του νομού Έβρου τη θέση τους σε τέτοιου είδους διαιτησίες. Κάθε τι διαφορετικό, θα δείξει κρυστάλλινα ότι το πρωτάθλημα έχει προκαθορισμένο πρωταθλητή.

Αν το ποδόσφαιρο είναι ο καθρέφτης της κοινωνίας μας, βλέποντας τους 30 χρόνια παράγοντες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, συμπεραίνουμε ότι η κρίση αξιών θα μας συνοδεύει σ’ όλη μας τη ζωή.

Η Α.Ε.Κ ‘Έβρου δεν δημιουργήθηκε από επαγγελματίες παράγοντες. Συστρατευόμαστε με όλα αυτά τα σωματεία που το ποδόσφαιρο και γενικά ο αθλητισμός, αποτελεί μορφή ψυχαγωγίας και όχι παιχνίδι σκοπιμοτήτων και δημοσίων σχέσεων.

ΥΓ. Η Α.Ε.Κ Έβρου δίνει συγχαρητήρια στους βοηθούς διαιτητές, θεωρώντας ότι όποια λάθη και αν έγιναν, ήταν ανθρώπινα.

Α.Ε.Κ Έβρου»

Επιμέλεια: Κοσμάς Πανταζής

Προηγούμενο άρθροΤην Παρασκευή το συμβούλιο πολιτικών αρχηγών για το προσφυγικό
Επόμενο άρθροΣυνάντηση εργασίας για την παραλιακή ζώνη