Όπως αναφέρει ο Δήμαρχος Σαμοθράκης κ Νίκος Γαλατούμος

Παρακολουθώ μία μεγάλη μεθόδευση από πλευράς αντιπολίτευσης το θέμα της θαλάσσιας συγκοινωνίας, να γίνει πολιτική σπεκουλα μιας καί δεν έμεινε κάτι άλλο για να ενδιαφέρονται!!!

Ενημερώνω λοιπόν τούς πολίτες ότι έχουμε κινηθεί από την πρώτη στιγμή κάνοντας ενέργειες και έχουμε κλείσει για την ερχόμενη Πέμπτη ραντεβού με τον Υπουργό Ναυτιλίας και νησιωτικής πολιτικής κύριο Γιάννη Πλακιωτάκη!!

Μετά το πέρας της συνάντησης θα γίνει καί Δ Σ ανοιχτό και πλήρης ενημέρωση!!

Γαύδος και ANAX κ.τ.λ ανήκουν στις λύσεις της προηγούμενης Δημοτικής αρχής και από την ανάληψη καθηκόντων της νέας Δημοτικής Αρχής, και με δηλώσεις του ίδιου του Υπουργού από είκοσι Αυγούστου το 2019 πρίν αναλάβουμε ακόμα φροντίσαμε να το λύσουμε την ώρα που κάποιοι άλλοι γυρνούσαν διακοπές!!

Μην ανησυχείτε λοιπόν έχουν γνώση οι φύλακες!!!

Όπως αναφέρει ο Αρχηγός της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Σαμοθράκης κ. Αθανάσιος Βίτσας

ΑΜΕΣΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ

Με επιστολή μας στον Δήμαρχο και στην Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Συνδυασμού μας ζητούμε άμεση συζήτηση σε ανοιχτή Συνεδρίαση (Όλοι οι Δήμοι της χώρας έχουν ήδη επιστρέψει στις δια ζώσης Συνεδριάσεις, εκτός τον δικό μας Δήμο) ώστε να δοθεί η δυνατότητα συμμετοχής σε φορείς και κατοίκους, με αποκλειστικό θέμα την θαλάσσια συγκοινωνία της Σαμοθράκης στο προσεχές μέλλον.

Μας προκαλεί μεγάλη ανησυχία η πληροφορία πρόσφατου δημοσιεύματος ότι επίκειται από το επόμενο καλοκαίρι να εκτελεί συγκοινωνία την θερινή περίοδο πλοίο των 75 περίπου μέτρων. Θεωρούμε υποβάθμιση και οπισθοδρόμηση που θίγει τα συμφέροντα των κατοίκων να εκτελεί το ζωτικό δρομολόγιο προς και από Αλεξανδρούπολη ένα πλοίο μικρότερο των 110 περίπου μέτρων.

Η εμπειρία των δύο τελευταίων ετών είναι τόσο θετική από την ικανοποίηση των αναγκών του νησιού μας που μας οδηγεί συχνά να κάνουμε λόγο για “Ακτοπλοϊκή Άνοιξη”. Το γεγονός είναι σοβαρό και ασφαλώς ανεξάρτητο από την επωνυμία της εταιρείας που εκτελεί ή θα εκτελεί το δρομολόγιο. Πιστεύουμε ότι με μια ομόφωνη απόφαση οφείλουμε να αποτρέψουμε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Η συνεδρίαση πρέπει να πραγματοποιηθεί το συντομότερο Τρίτη 24 ή Τετάρτη 25 Μαϊου ώστε να προλάβουμε ενδεχόμενες δυσάρεστες εξελίξεις.

Προηγούμενο άρθροΣενάριο για λουκέτο της Τράπεζας Πειραιώς στις Φέρες
Επόμενο άρθροΑλεξάνδρα Ποϊραζίδου: «Περιμένω τις νόμιμες διαδικασίες για την παράδοση και παραλαβή του Πολυκοινωνικού»