Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ΠΑΕ Νίψας αποτελεί ο Αλέξανδρος Παναγιωτίδης μετά από την απόφαση του να παραιτηθεί από τη θέση του προπονητή.

Η παραίτηση αυτή αποτελεί έκπληξη καθώς η Νίψα βρίσκεται στην πρώτη θέση του Α’ Ομίλου της Β’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου μαζί με τη Ν. Χιλή και τις Φέρες έχοντας 17 βαθμούς και μάλιστα αυτή η απόφαση του κ. Παναγιωτίδη έρχεται μετά την ευρεία σε σκορ νίκη κόντρα στο Μοναστηράκι με 5-2. Αντικαταστάτης του θα είναι ο Ματθαίος Αντωνιάδης.

Η ανακοίνωση της Νίψας στο Facebook:

«Μετά το τέλος του παιχνιδιού κόντρα στο Μοναστηράκι, ο προπονητής της ομάδας, Αλέξανδρος Παναγιωτίδης, ανακοίνωσε στους παίκτες και τη διοίκηση την παραίτησή του! Τον ευχαριστούμε πολύ για τη βοήθειά του και τη συνεισφορά του στην ΠΑΕΝ και του ευχόμαστε καλή συνέχεια σε ό,τι κι αν κάνει!
Μετά από αυτό, το ρόλο του προπονητή αναλαμβάνει ο Ματθαίος Αντωνιάδης ο οποίος θα μείνει στον πάγκο της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν με στόχο τη συνέχεια της καλής πορείας που έχει η ομάδα μέχρι στιγμής! Του ευχόμαστε καλή αρχή στη νέα του δουλειά και επιτυχημένη πορεία!».

Επιμέλεια: Κοσμάς Πανταζής

Προηγούμενο άρθροΕΚΤΑΚΤΟ: Η απόφαση του δικαστηρίου για τη δολοφονία Καλούδη
Επόμενο άρθρο«Λύγισε» στη Μίκρα ο Εθνικός και έχασε με 3-2 από τον Άρη