Τα κάλαντα των Χριστουγέννων και εορταστικές ευχές δέχτηκε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτριος Πέτροβιτς, μεταξύ άλλων, από την ορχήστρα της XII Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού «ΕΒΡΟΣ», τη Μικτή Χορωδία Αλεξανδρούπολης «ΦΩΝΕΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ» και τον Χορωδιακό Όμιλο «Ευτέρπη».

Ο κ. Πέτροβιτς εύχεται σε όλο τον κόσμο η γέννηση του Θεανθρώπου να φέρει υγεία, ευτυχία, και στις δύσκολες στιγμές που η συνοχή της κοινωνίας δοκιμάζεται, η αλληλεγγύη και ο ανθρωπισμός να ξαναγεννήσει την ελπίδα στις ψυχές των ανθρώπων.

Εμφάνιση ΧΙΙ ΜΚ.jpg

Εμφάνιση Χορωδιακός Όμιλος ΕΥΤΕΡΠΗ.jpg

Παραδοσιακά κάλαντα της Θράκης, κάλαντα των Χριστουγέννων, «ρομποτικά» κάλαντα και πολλές ευχές δέχτηκε σήμερα ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελος Λαμπάκης από το Πρότυπο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο, το 3ο Δημοτικό Σχολείο, ομάδα ρομποτικής με το όνομα «ROBO-Φτιάχτες» μαθητές της Στ’ τάξης του 8ου Δημοτικού Σχολείου, τα παιδιά της ΜΚΟ Άρσις, την ορχήστρα της XII Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού «ΕΒΡΟΣ», τη Μικτή Χορωδία Αλεξανδρούπολης «ΦΩΝΕΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ» και τον Χορωδιακό Όμιλο «Ευτέρπη».

Ο κ. Λαμπάκης ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές με υγεία, ευημερία, αισιοδοξία και αλληλεγγύη.

Εμφάνιση μεραρχία.jpg

Εμφάνιση ρομποτικα κάλαντα.jpg

Εμφάνιση Πρότυπο Πειραματικό.jpg

Εμφάνιση Άρσις.jpg

Εμφάνιση Φωνές της Θράκης.jpg

Εμφάνιση χορωδιακός όμιλος Ευτέρπη.jpg

Εμφάνιση 3ο Δημοτικό Σχολείο.jpg

Προηγούμενο άρθροΕπίσκεψη Δημοσχακη στο Υπουργείο Οικονομικών και συνάντηση με τη Γενική Διευθύντρια Τελωνείων χώρας για προβλήματα στα Σημεία Εισόδου – Εξόδου στον Έβρο
Επόμενο άρθροΘεολογική ιχνηλασία στα πρόσωπα και γεγονότα της Θείας Eνανθρωπήσεως (του Ιωάννη Ελ. Σιδηρά)