Τίτλους τέλους στην πορεία τους στην Β’ Κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου έβαλαν στον Ο.Φ.Ι. Ισαακίου, όπως έκαναν γνωστό δημοσίως μέσω του Facebook. 

Το Ισαάκιο ήταν η ομάδα που την περσινή σεζόν με τον προπονητή Γιώργο Κελεσίδη στο τιμόνι της είχε τερματίσει 1η στον Β’ Όμιλο της Β’ ΕΠΣ Έβρου, αλλά τα οικονομικά προβλήματα δεν της επέτρεψαν να συμμετάσχει στην Α’ Κατηγορία. Μάλιστα, πέρυσι η ομάδα είχε καταφέρει να πάρει το εισιτήριο για την άνοδο παίζοντας για 5 μήνες στο γήπεδο της Κυανής και όχι στο δικό της λόγω καιρικών συνθηκών, με τον κόουτς του Ισαακίου να δηλώνει τότε στον Maximum FM 93,6 και στο «Παίζουμε Θράκη»: «Ήμασταν σαν τους τσιγγάνους από δω και από κει». Το Ισαάκιο αποχωρεί όντας δύο θέσεις από το τέλος στον Β’ Όμιλο και έχοντας 12 βαθμούς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ισαακίου στο Facebook:

«ΤIΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ

Και όπως ολοι λένε… όλα τα καλά κάποτε τελειώνουν. Είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή για όλους μας ή απόφαση, πως η ομάδα δεν θα συνεχίσει στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας. Μια ομάδα που μεσα σε μικρο χρονικο διαστημα καταφερε πολλά. Υπήρξαν όμορφες στιγμές, όπως χαράς και λύπης και για αυτό θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους όλα αυτά τα χρόνια βοήθησανε με τρόπο τους ώστε η ομάδα να γίνει μια από τις μεγαλύτερες στην κατηγορία της και ένα συγνώμη που δεν καταφέραμε να το συνεχίσουμε αυτή την πορεία .. Ελπίζουμε να βρεθούν άνθρωποι στο μέλλον οι οποίοι θα ξανά πάρουν στα χέρια τους τα ινία της ομάδος και να την φτάσουν εκεί που της αξίζει».

Θυμηθείτε εδώ τι είχε δηλώσει μετά το τέλος της περσινής σεζόν και την άνοδο στην Α’ Κατηγορία ο  προπονητής του Ισαακίου Γιώργος Κελεσίδης (από το 01:32:03 έως το 01:36:05 η συνέντευξη).

Ρεπορτάζ – Επιμέλεια: Κοσμάς Πανταζής

 

Προηγούμενο άρθροΝέα τηλέφωνα επικοινωνίας της Διεύθυνσης Καθαριότητας
Επόμενο άρθροΟ δημοσιογράφος Γιώργος Πανταζίδης μιλάει για όλα τα τελευταία νέα του βόλεϊ