Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας ποδοσφαίρου του Εθνικού Αλεξανδρούπολης αποτελεί ο Κώστας Βουρδόγλου ο οποίος υπέβαλε την παραίτηση του στη διοίκηση, ενώ ο Σάββας Καρυπίδης είναι ο αντικαταστάτης του.

Μαζί με τον 50χρονο προπονητή στο τεχνικό επιτελείο προστίθεται και ο γυμναστής Τάκης Μπακιρτζής. Μάλιστα, όπως ανακοίνωσε ο Εθνικός, στην ομάδα επιστρέφει ο επιθετικός Νίκος Γκαϊδατζής που είχε αποχωρήσει από τη Δόξα Δράμας και προπονούνταν με τους Θρακιώτες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εθνικού:

«Η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης ανακοινώνει την συμφωνία με τον προπονητή Σάββα Καρυπίδη. Στο επιτελείο του για το υπόλοιπο της περιόδου θα συμπεριληφθεί ο γυμναστής Τάκης Μπακιρτζής.

Ο πρών, πλέον, τεχνικός της ομάδας Κώστας Βουρδόγλου υπέβαλε την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης αλλά παραμένει στο πλευρό του Εθνικού στην προσπάθεια για την παραμονή του στη Γ Εθνική. Όλη η ομάδα επιθυμεί να εκφράσει τις ευχαριστίες της προς τον Κώστα Βουρδόγλου για την μέχρι σήμερα προσφορά του.

Επιπλέον ανακοινώνεται η επιστροφή στον Εθνικό του επιθετικού Νίκου Γκαϊτατζή που επέστρεψε από τη Δόξα Δράμας.

Οι παίκτες, οι παράγοντες και οι φίλοι της ομάδας θα ήθελαν να ευχηθούν υγεία και ευτυχία εν’ όψη της νέας χρονιάς. Χρόνια πολλά»!

Τέλος να σημειωθεί πως εκτός από τον κ. Βουρδόγλου, στον Εθνικό δεν θα συνεχίσει τη νέα χρονιά ο Γιώργος Κυριζάκης.

Επιμέλεια: Κοσμάς Πανταζής

 

Προηγούμενο άρθροΣτήθηκαν οι ψησταριές στους δρόμους της Αλεξανδρούπολης , παραμονή Πρωτοχρονιάς
Επόμενο άρθροΔείτε τον Μέγα Αρχιερατικό Εσπερινό του Αγίου Βασιλείου