Το Beki Gabrovo από τη Βουλγαρία ήταν όπως πέρυσι έτσι και φέτος η ομάδα που κατέκτησε το τουρνουά χάντμπολ για κορίτσια κάτω των 16 ετών «KIKLOPAKI», που διοργάνωσαν με επιτυχία για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά οι Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης!

Τα κορίτσια από τη Βουλγαρία που αρχίζουν να χτίζουν μία παράδοση στην συγκεκριμένη διοργάνωση, επικράτησαν στον τελικό που έγινε το μεσημέρι της Τρίτης (29/12) στο κλειστό «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» του Αρίωνα Πτολεμαΐδας με 25-24. Η ομάδα από την Πτολεμαΐδα συμμετείχε για πρώτη φορά στο «KIKLOPAKI» και πάλεψε πολύ σκληρά στον τελικό, χάνοντας μάλιστα και μία πολύ μεγάλη ευκαιρία στην τελευταία φάση του αγώνα να στείλει το ματς στην παράταση.

Τον τίτλο της πολυτιμότερης παίκτριας του τουρνουά (MVP) μοιράστηκαν η Ελένη Νικολαΐδου του Αρίωνα Πτολεμαΐδας και η Νικολίνα Κεπεσίδου των Κυκλώπων Αλεξανδρούπολης. Η Κεπεσίδου κατέκτησε και τον τίτλο της καλύτερης Πλέιμεϊκερ της διοργάνωσης. Καλύτερο αριστερό εξτρέμ αναδείχθηκε η Παπαδοπούλου του Αρίωνα Πτολεμαΐδας και δεξί η Πετρίδου από την ίδια ομάδα. Αριστερό Ίντερ η Πέτροβα από το H.C. Haskovo και δεξί η Κάστοβα από το Beki Gabrovo. Καλύτερο Πίβοτ η Κρανιώτου από τη Δράμα ’86 και καλύτερη τερματοφύλακας η Νταλγκέροβα από το Beki Gabrovo.

Ακούστε τι είπαν στο μικρόφωνο του radiomax.gr οι δύο MVP του τουρνουά Νικολίνα Κεπεσίδου & Ελένη Νικολαΐδου:

Ν. ΚΕΠΕΣΙΔΟΥ 29-12-2015 by Maximum936fm on Mixcloud

ΕΛ. ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ 29-12-2015 by Maximum936fm on Mixcloud

 

Δείτε φωτογραφίες από τον τελικό και την τελετή λήξης του τουρνουά:

 

Ρεπορτάζ – Επιμέλεια: Κοσμάς Πανταζής

 

 

 

Προηγούμενο άρθροΤραγική η κατάσταση στην ΕΒΖ – Τι γίνεται με τους Βραζιλιάνους
Επόμενο άρθροΕκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού – Πού θα χιονίσει