Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης ήταν τελικά η ομάδα που βγήκε νικήτρια από το εβρίτικο ντέρμπι με τον ΑΟ Ορεστιάδας στο κλειστό «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» , παίρνοντας έτσι την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας του βόλεϊ.

Παρ’ όλο που η Ορεστιάδα κατάφερε να πάρει δύο φορές κεφάλι στο σκορ δεν μπόρεσε να κρατήσει το προβάδισμα της και η ομάδα του Σάκη Μουστακίδη πήρε το ματς και την πρόκριση στο τάι μπρέικ. Οι φιλοξενούμενοι πήραν με 25-20 το πρώτο σετ, με τον Εθνικό να παίζει σε αυτό χωρίς τον Νίκολα Μιγιαήλοβιτς τον οποίο προτίμησε να ξεκουράσει ο προπονητής του για τα πρώτα τρία σετ. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 1-1 παίρνοντας το 2ο σετ πάρα πολύ εύκολα, με 25-8. Οι «πράσινοι» πέρασαν και πάλι μπροστά στο σκορ κατακτώντας το τρίτο σετ με 25-21, αλλά ο Εθνικός με τον Μιγιαήλοβιτς πια στη σύνθεση του πήρε το τέταρτο με 25-22 και έστειλε το παιχνίδι στο τάι μπρέικ. Εκεί έγινε μάχη, αλλά η ομάδα της Αλεξανδρούπολης έδειξε ήταν αυτή που χαμογέλασε στο τέλος νικώντας με 15-12.

Συνθέσεις:

Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Σάκης Μουστακίδης): Φόγιερ, Κιόσης, Κασαμπαλής, Κ. Δαλακούρας, Γκίλιν, Τουράνιανιν, λ-Δαρίδης.

ΑΟ Ορεστιάδας (Πλάμεν Κριστόφ): Αμπουίλα, Ριζόπουλος, Μίλιτς, Καρντόσο, Πεντίδης, Βουκασίνοβιτς λ-Κωνσταντινίδης.

Ακούστε τι είπαν στους δημοσιογράφους μετά τον αγώνα ο παίκτης της Ορεστιάδας Δημήτρης Κωνσταντινίδης και ο προπονητής του Εθνικού Σάκης Μουστακίδης:

Δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα:

Φωτογραφίες: Γιάννης Ναλμπάντης

Ρεπορτάζ – Επιμέλεια: Κοσμάς Πανταζής

Προηγούμενο άρθροΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ:ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ Η ΜΟΝΙΜΗ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ
Επόμενο άρθροΕποχική γρίπη και επιπτώσεις στην δημόσια υγεία. (του Π.Μάνδαλου)