Αύριο Κυριακή 27/12 στις 17:00 στο κλειστό «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» αρχίζει το 2ο τουρνουά χάντμπολ «KIKLOPAKI» στο οποίο συμμετέχουν κορίτσια κάτω των 16 ετών.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου των Κυκλώπων Αλεξανδρούπολης που διοργανώνουν το τουρνουά:

«Τουρνουά Handball “KIKLOPAKI CUP 2015”

Από 27 έως 29 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί στην Αλεξανδρούπολη το KIKLOPAKI CUP 2015. Το KIKLOPAKI είναι διεθνές τουρνουά handball κορασίδων με συμμετοχή 12 ομάδων και 200 περίπου αθλητριών από Ελλάδα και Βουλγαρία .

Οι ομάδες που συμμετέχουν είναι :

H.C. XASKOVO

“BEKI” GABROVO

H.C. GABROVO

A.C. KIKLOPAKIA(ΠΓΚ)

Α.Σ. ΚΥΚΛΩΠΕΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Α.Σ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (ΠΓΚ)

ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (ΠΓΚ)

ΑΠΣ ΦΕΡΩΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

Α.Ο. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ

ΔΡΑΜΑ 86

ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ

ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ

Τη Κυριακή 27 Δεκεμβρίου στις 17.00 είναι η τελετή έναρξης στην οποία θα τιμηθούν φίλοι της ομάδας για τη προσφορά τους αλλά θα υπάρχει και πλούσιο θέαμα με μουσική και χορευτικά. Θα ακολουθήσει φιλικός αγώνας επίδειξης των μίνι τμημάτων των Κυκλώπων. Μετά την ολοκλήρωση της τελετής έναρξης θα ακολουθήσει ο αγώνας των Κυκλώπων με την ομάδα του Αρίων Πτολεμαίδας.

Κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης και του αγώνα της ομάδος μας οι φίλαθλοι θα μπορούν να φέρνουν στο γήπεδο τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία θα δοθούν στο πολυκοινωνικό του δήμου Αλεξανδρούπολης. Καλούμε όλο τον κόσμο της πόλης να βοηθήσει στη συγκέντρωση όσο το δυνατών περισσοτέρων αγαθών ώστε να μπορέσουμε να βοηθήσουμε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη αυτές τις Άγιες ημέρες».

Επιμέλεια: Κοσμάς Πανταζής

Προηγούμενο άρθροΕγκύκλιος Χριστουγέννων 2015
Επόμενο άρθροΈφτασε το “Σαόνησος” στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης