Με τη νίκη της με 2-1 επί της Μάκρης η Ν. Χιλή σφράγισε και μαθηματικά την 1η θέση στον Α’ Όμιλο της Β’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου φτάνοντας τους 55 βαθμούς μία αγωνιστική πριν το τέλος του πρωταθλήματος. 

Η Χιλή γίνεται η δεύτερη ομάδα μετά την Ένωση Κυανής/Ασβεστάδων που ανεβαίνει στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου της επόμενης σεζόν και μένει πια να μάθουμε την τρίτη ομάδα που θα προκύψει από τον Γ’ και πιο βόρειο όμιλο της Β’ κατηγορίας. Εκεί μετά τα αποτελέσματα του σαββατοκύριακου ο Κυπρίνος έμεινε εκτός διεκδίκησης του τίτλου μετά την ισοπαλία του με την Οινόη και την 1η θέση διεκδικούν το Νεοχώρι που είναι πρώτο με 44 βαθμούς και η Ν. Βύσσα που είναι δεύτερη με 42. Λιγότερες πιθανότητες έχει η Δόξα Ορεστιάδας που ακολουθεί με 41.

Περισσότερα για την επιτυχία της Ν. Χιλής που καταφέρνει να επιστρέψει στην Α’ Κατηγορία με την πρώτη κιόλας χρονιά της μετά νέα αρχή που έκανε φέτος ως σωματείο, αλλά και για την ΕΠΣ Έβρου γενικότερα, στην εκπομπή «Παίζουμε Θράκη» τη Δευτέρα 11 Απριλίου στις 17:00 στον Maximum FM 93,6.

Επιμέλεια: Κοσμάς Πανταζής

Προηγούμενο άρθροΔείτε τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία της 30ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής
Επόμενο άρθροΣτο βάθρο στο σύνθετο ομαδικό στις Παγκορασίδες σε σύνολο 20 συλλόγων ο ΟΕΓΑ!